Noora K.

Mie olen Noora, 28-vuotias Lapin tyttö. Juureni ovat syvällä pohjoisessa, jossa talvet ovat pitkiä ja pimeitä, kesät vastaavasti lyhyitä mutta sitäkin valoisampia. Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri ja nykyään opiskelen leipuri-kondiittoriksi. Leipominen on aina ollut se minun juttu ja olenkin leiponut sekä omaksi ilokseni että myös ystävien ja tuttavien juhliin.

Kanelikeidas on hyvän mielen leivontablogi, jossa jaan parhaat vegaaniset herkkureseptini. Nimesin blogin suosikkimausteeni mukaan. Rakastan mausteisia leivonnaisia ja ruokia ja kaneli sopiikin sekä makeaan että suolaiseen. Kaikki herkut valmistuvat täysin ilman eläinkunnan tuotteita, joten näiden reseptien takia ei kukaan joudu kärsimään. Resepteissä ei siis käytetä mitään eläinperäistä kuten lehmänmaitoa, kananmunia tai liivatetta. Lisäksi toivon, että myös sinne ruudun toiselle puolelle välittyy hyvä mieli blogia lukiessa. Vegaanisten leivonnaisten ja herkkujen valmistamisen ei tarvitse olla vaikeaa! Blogini välityksellä haluan tuoda vegaaniset herkut osaksi jokaisen elämää 🙂

Rakastan uusien reseptien kehittelyä ja testaamista! Kun minulla on aikaa, tutkailen blogeja, leivonta-aiheisia lehtiä ja kirjoja. Inspiraatio voi löytyä mistä vain – Instagramista, kahvilan vitriinistä, ruokakaupasta tai vaikka luonnosta! Minulla onkin aina muistikirja työpöydällä uusia ideoita varten 😉 Silloin, kun en leivo tai suunnittele leipomista, minut löytää todennäköisimmin poluilta juoksemasta, joogamatolta, kuntosalilta tai sitten olen lähtenyt pitkälle metsälenkille koirani kanssa. Liikunta onkin toinen intohimoni leivonnan lisäksi.

Kaikki blogini kuvat ovat omiani. Ethän siis kopioi niitä luvatta, kiitos!

Yhteystiedot

Haluatko ottaa minuun yhteyttä? Kiinnostaako yhteistyö? Lähetä rohkeasti viestiä osoitteeseen kanelikeidas(at)gmail.com.