Opiskelen leipuri-kondiittoriksi ja valmistan opiskelujeni ohella myös tilauskakkuja ym. herkkuja. Valmistamalla tilauskakkuja pystyn samalla kehittämään omaa ammattitaitoani. Olen jäsenenä Tekevä Lappia Osuuskunnassa, joka on Ammattiopisto Lappian ja Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoiden yhteisö. Osuuskunnan avulla opiskelijat voivat työllistää itse itsensä. Osuuskunta huolehtii asiakkaan laskutuksesta ja maksaa kertyneen palkan työn tekijälle. Minulta löytyy hygieniapassi.

Tuotteet

Teen tilauksesta makeita ja suolaisia kakkuja ja leivonnaisia, myös vegaanisia, maidottomia ja munattomia. Kysy rohkeasti myös raakakakkuja ja muita raakaherkkuja!

Erikoisruokavalioiden osalta huomioithan, että käsittelen samassa tilassa viljatuotteita ja pähkinöitä. Valmis tuote saattaa siis sisältää jäämiä edellä mainituista aineksista.

Esimerkkejä tuotteista:

  • Täytekakut
  • Juusto- ja hyydykekakut
  • Raakakakut
  • Kahvikakut
  • Makeat piirakat ja leivonnaiset
  • Kuppikakut ja muffinssit
  • Pikkuleivät
  • Suolaiset piirakat

Valitettavasti en valmista fantasiakakkuja, enkä monimutkaisia sokerimassa-/marsipaanikoristeita. Teen kaikki tuotteet alusta loppuun asti itse, joten pystyn toteuttamaan yksilöllisiä toiveita. Kysy rohkeasti eri makuvaihtoehtoja!

Tilausohjeet

Tilaus kannattaa jättää hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kaksi viikkoa etukäteen. Erityisesti erilaisten juhlapäivien, koulujen päättäjäisten ja lakkiaisten kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Usein pystyn kuitenkin ottamaan tilauksia vastaan lyhyelläkin varoitusajalla, joten kysy ihmeessä!

Tilauksen peruuttamisesta tulee ilmoittaa heti, kuitenkin viimeistään 3 päivää ennen tilauksen sovittua noutopäivää.

Tilaukset ja kyselyt osoitteeseen noora(at)kanelikeidas.fi. 

Koska valmistan tuotteet kotonani, pidätän oikeuden tilauksen perumiseen ylitsepääsemättömän esteen vuoksi (esim. sairastuminen), jolloin asiakkaalta ei veloiteta mitään. Korvauksia ei makseta.

Asiakas hyväksyy tuotteet noudettaessa ja ne ovat tämän jälkeen asiakkaan vastuulla.

Hinnat ja maksaminen

Hinnoittelussa otetaan huomioon raaka-aineet ja työ.  Lisäksi hintaan vaikuttavat mm. tuotteen koko, koristeellisuus ja haasteellisuus. Hinnat sovitaan erikseen tilauksen yhteydessä.

Pyrin lisäämään tänne hinnastoa tulevaisuudessa.

Laskutuksen hoitaa Tekevä Lappia Osuuskunta.

Tuotteet noudetaan kotoani Torniosta. Erikseen sovittaessa toimitus lähialueelle, tällöin veloitan kuljetuksesta kilometrikorvauksen 0,45 €/km.